2018年12月365体育在线网址仔细阅读真题:What is the focus of the new study ...

2019-05-08 17:41:42来源:网络

  2018年12月英语365体育在线网址仔细阅读真题答案

  46.What is the focus of the new study from Duke University?

  答案:B.The predictors of children’s academic success.

  47.How did the searchers ensure that their findings are valid?

  答案:A.By attaching equal importance to all possible variables examined.

  48.What do we learn from the findings of the Duke study?

  答案:B.There are more children with attention difficulties than preciously thought.

  49.What does the Duke study find about children better accepted by peers?

  答案:A.They do better academically.

  50.What can we conclude from the Duke study?

  答案:C. Social skills are playing a key role in children’s development.

  51.What does the author say about the negative impact of smartphones?

  答案:C.It is not so obvious but has caused some concern.

  52.What is considered a less obvious advantage of smartphone technology?

  答案:D.It greatly improves research on human behavior.

  53.What characterized traditional psychological research?

  答案:B.It relies on lab observations and participants’ reports.

  54.How will future psychological studies benefit individuals?

  答案:A.By helping them pin down their unusual behaviors.

  55.What do we learn about current psychological studies?

  答案:B.They are increasingly focused on real-life situations.

2019年6月英语365体育在线网址必备资料下载

2019年6月英语365体育在线网址词汇完整版带音标下载

英语365体育在线网址必备工具:测测你的词汇量能过365体育在线网址吗

测测你的词汇量能过365体育在线网址吗

2019年6月英语365体育在线网址全程4班与冲刺练习课联报立省20元

英语365体育在线网址全程4班与冲刺练习课联报立省20元

关注新东方四365体育在线网址公众号

回复【真题礼包】领取真题大礼包

更多资料
更多>>
更多内容

关注新东方在线四365体育在线网址

回复【真题礼包】领取真题大礼包

更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料